Produk Kami

EPS XPS Busa Maohinery Mold Materal

Mesin Produksi bolu

Ieu cocog pikeun produk bolu jeung bets leutik tapi loba pola geometric kompléks.Model DTC-SD2012 nyaéta desain anyar, desain gearbox anyar jeung leuwih lumrah, nu ngaronjatkeun kinerja dissipation panas pakakas.

Mesin produksi EPS

Pigura utama dilas ku tabung pasagi husus ngawangun, sarta strukturna dipercaya Dilengkepan horizontal, vertikal sarta integral alat motong, nu bisa ngawujudkeun motong tilu arah.

EPS / PU kapang

Hal ieu dilas ku pelat baja 16-22mm, sarta las adopts las panyalindungan karbon dioksida.Kabéh témplat anu tempered dina suhu luhur sarta makéna peened dina tekanan tinggi, kalawan kakuatan alus tur hardness.The permukaan luhur template ieu CNC machined, kalawan akurasi machining tinggi.

Bahan EPS/PU

The busa kaku mesin motong datar nyaéta panganteur operasi ramah-pamaké, nu ngaheéat bahan, waktu jeung labor.Automatic sawing Sistim adjustment ketebalan pikeun mastikeun ketebalan sawing akurat.

Ngaropea mesin / asesoris

Urang kudu terus innovate, terus enrich sorangan, jeung salawasna pageuh yakin yén kasempetan teu nungguan datang, tapi ngandelkeun diri pikeun merjuangkeun maranéhanana, sarta ditangtayungan pikeun maranéhanana anu disiapkeun.

Diajar langkung seueur ngeunaan produk urang

Ngeunaan D&T

Éta produsén profésional anu khusus dina panalungtikan, pamekaran sareng pabrik mesin busa, mesin motong busa sareng alat-alat sanés.Pausahaan museurkeun kana pamekaran téknologi, nyayogikeun palanggan mesin kualitas luhur sareng dipercaya pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén.Parangkat lunak anu dikembangkeun diri parantos sampurna diintegrasikeun sareng CAD anu seueur dianggo di dunya, ku kituna alat-alat anu diproduksi ku perusahaan kami ngagaduhan ciri-ciri tingkat otomatisasi anu luhur, efisiensi produksi anu luhur, akurasi motong anu luhur sareng operasi anu gampang.

Tempo deui

PABRIK KAMI

Pabrikan saprak 1996

factory-tour51
factory-tour41
factory-tour31
factory-tour11
factory-tour21